17/9-6/11 Hanna Hansdotter

TECHNO FOREST
Med återkommande taktila formationer som i utställningen möter arkitektoniska element där nya formspråk och tekniker utforskas. Två- och tredimensionella verk som leker med tankar om föränderlighet och tillblivelse.

Hanna Hansdotter, född 1984, är utbildad glasblåsare vid Kosta Glascenter och Orrefors Riksglasskola och examinerades från Konstfack 2017. Hon har sedan dess varit verksam som konstnär och formgivare med ateljé på The Glass Factory. Hennes arbete har visats nationellt och internationellt och omfattar konstglas, offentliga installationer samt småskaliga produktioner för bland annat Kosta Boda. Återkommande för Hanna är intresset för dekor, kropp och process. I utställningen möter vi två- och tredimensionella verk som leker med tankar om föränderlighet och tillblivelse. Hansdotters återkommande taktila formationer möter i utställningen arkitektoniska element där nya formspråk och tekniker utforskas.

Varmt välkommen till The Glass Factory lördagen den 17 september klockan 14:00 och öppningen av utställningen ''Techno Forest''.